Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

В світі - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » В світі
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Співробітники петербурзького метрополітену були вимушені на деякий час зупинити рух на гілці Кіровсько-Виборгзькій через людину, що впала під потяг, - повідомила представник прес-служби метрополітену. 


«О 15.38 (о 14.38 за київським часом – ред.) на станції метро «Балтійська» людина впала на рейки. З контактної рейки було знято напругу, рух потягів в один бік зупинений. О 15.50 чоловіка змогли підняти з рейок, його госпіталізовано. Потяги знову ходять у звичайному режимі», - розповіла вона. 


За словами представника метрополітену, їй не відомо, в якому стані знаходиться постраждалий, - повідомляє РІА «Новини».


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
У зв'язку з багаторічним дефіцитом кадрів у британську армію планують вербувати карних злочинців, кандидатів з надмірною вагою і володарів татуїровок на відкритих частинах тіла. На військовій службі можуть опинитися відпущені під розписку злочинці і люди, які потерпають від ожиріння. Цих останніх планується приводити у форму до кінця підготовчого курсу. Кадровий голод відчувається насамперед у зв'язківців, у службі тилу і серед армійського медперсоналу. 

У військовому командуванні сподіваються, що додатковим стимулом для новобранців буде обумовлений фінансовою кризою брак робочих місць у цивільних галузях. 

Ініціативу британського Міністерства оборони було піддано критиці тіньового уряду. Там вважають, що ключ до розв’язання проблеми лежить не у залученні більшої кількості новобранців, а у запобіганні відтоку тренованих бійців, незадоволених ставленням уряду. 

Нагадаємо, що у 2000 році до британської армії було дозволено призивати людей з нетрадиційною сексуальною ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
П'ять чоловік загинули і ще щонайменше шестеро отримали травми в п'ятницю внаслідок тисняви на дискотеці в місті Хуліака на півдні Перу. 

Паніка почалася, коли хтось з відвідувачів кинув у натовп контейнер із сльозоточивим газом. Сотні відвідувачів кинулися до виходу і задавили трьох дівчат і двох чоловіків. 

Поліція продовжує пошуки зловмисника. Слідчі також мають намір допитати власника дискотеки, який відкрив заклад без відповідного дозволу.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
У суботу поряд з міжнародним аеропортом Катманду стався вибух, внаслідок якого постраждала одна людина. Про це повідомив представник непальської поліції.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Гавайський острів Оаху, де проводить свою відпустку обраний президент США Барак Обама, залишився без електрики. 

Причиною цьому стали сильні дощі і грози, які обрушилися на Оаху ввечері, 26 грудня. Без світла залишилися понад 800 тисяч чоловік. 

Мер Гонолулу Муфі Ханнеманн повідомив, що Обама знаходиться в одному з найбезпечніших місць острова. Тим часом власті попросили місцеве населення залишатися в своїх будинках і запастися питною водою, - повідомляє «Лента.ру». 

Внаслідок негоди на більшості автодоріг утворилися затори. Крім того, були відкладені рейси з міжнародного аеропорту Гонолулу. 

Як очікується, електропостачання Оаху відновлять упродовж дня. Інші гавайські острови не постраждали, оскільки мають окремі електричні мережі.
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
У Петрозаводську наступної неділі пройдуть легкоатлетичні змагання Дідів морозів. 

28 грудня в спортивному манежі Карельського педагогічного університету можна буде побачити новорічних старців, що долають планку. 

У першому подібному турнірі з новорічних стрибків візьмуть участь близько 100 спортсменів у віці від 10 років і старші. Легкоатлетам належить стрибати у висоту під музику в костюмах Дідів морозів. Крім цього, учасників спортивного дійства чекають змагання зі стрибків через скакалку, - повідомляє «Інтерфакс-Україна». 

Змагання супроводжуватимуться виступами танцювальних колективів і поздоровленнями професійного Діда Мороза.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009
Королеву краси мексиканського штату Сіналоа 23-річну Лауру Сунігу в п'ятницю було засуджено до 40 діб арешту. 

Сунігу було затримано в понеділок на військовому блокпосту в штаті Халіско на заході країни. У двох машинах, якими вона подорожувала в компанії семи чоловіків, виявили наркотики, зброю і близько 100 тисяч доларів. 

Суддя як запобіжний засіб вирішив заарештувати всіх на 40 днів, оскільки вони, «швидше за все, скоювали злочини», пов'язані з торгівлею зброєю і наркотиками. У поліції вважають, що Суніга є подругою Анхеля Орландо Гарсії Уркізара, який у свою чергу вважається главою наркокартеля Хуарес. 

Уродженка столиці Сіналоа міста Кульякан, Суніга завоювала титул «міс Синалоа» у червні 2008 року, а в листопаді перемогла на конкурсі «Міс Латинська Америка» в Болівії. За даними місцевих ЗМІ, понад десять адвокатів викликалися захищати красуню.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

У секторі Газа продовжується масштабна антитерористична операція Армії оборони Ізраїлю. За останніми даними, кількість загиблих у секторі Газа досягла 310 чоловік. Терористична організація «Хамас» повідомляє про загибель 180 активістів. За інформацією палестинських джерел, поранено більше тисячі чоловік, переважна більшість з яких - бойовики, поліцейські, чиновники, активісти «Хамаса». 

Представник палестинського Мінохоронздоров'я Муавія Хасанен також підтвердив, що число загиблих досягло в понеділок 310 чоловік. Число поранених він назвав 1430 чоловік, з яких понад 100 залишаються у важкому стані. 

Минулої ночі ВПС Ізраїлю бомбили, в основному, міста Хан-Юніс, Рафах і Газа. У столиці Анклава були атаковані комплекс Ісламського університету, будівлі МВС і Служби превентивної безпеки, тренувальний табір «Бадр». 

У результаті трьох днів операції знищено більше сорока тунелів, виритих палес ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

У Таджикистані сьогодні вранці стався землетрус. 


За попередніми даними, сила поштовхів, які були зареєстровані о 8.38 ранку в Душанбе, досягала 4 балів за 12-бальною шкалою. 


В епіцентрі землетрусу, який знаходився за 270 км на південний схід від столиці Таджикистану на території афганської провінції Гіндукуш, зареєстровані поштовхи магнітудою 5,4. 


Відомості про жертви і руйнування не поступали. 


За матеріалами РІА «Новини», «Эхо Москвы»










АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Ізраїльська армія оголосила в понеділок територію, що межує з сектором Газа, «закритою військовою зоною» у зв'язку з операцією, яка третій день проводиться в палестинському анклаві, - повідомила співробітниця армійської прес-служби. 


Рішення військового командування на практиці означає, насамперед, заборону на в'їзд до цих районів для всіх, крім місцевих жителів і співробітників надзвичайних служб, - пояснила співрозмовниця агентства. 


Прикордонні з анклавом райони піддаються ракетно-мінометному обстрілу з палестинського боку. Тут же, за свідченням очевидців, накопичується бронетехніка для можливого наземного вторгнення. Поки ізраїльська операція обмежена повітряними бомбардуваннями, жертвами яких з суботи стало понад 300 палестинців. 


Як повідомляв ForUm, у секторі Газа продовжується масштабна антитерористична операція Армії оборони Ізраїлю. За останніми даними, кількість загиблих у секторі Газа досягла 310 чоловік. Терористична організація «Хамас» ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.