Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Lite-On випускає 6-швидкісний читаючий привід Blu-ray з функцією DVD Writer Combo - 20 Січня 2010 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

Lite-On випускає 6-швидкісний читаючий привід Blu-ray з функцією DVD Writer Combo

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 29.04.2024

Lite-On представляє 6-швидкісний внутрішній привід під назвою Blu-ray Disc Combo - iHES206. Новий Blu-ray привід та DVD записувач надає користувачам широкий вибір функцій для високоякісного програвання змісту, підтримуючи одночасно можливість запису даних на CD і DVD диски.

Lite-On iHES206 з інтерфейсом Serial ATA являється ідеальним рішенням для аматорів використання новітніх технологій Blu-ray в домашніх умовах. Цей привід дозволить їм не тільки переглядати високоякісне відео в форматі Blu-ray, але надасть їм, зокрема, можливість скористатися функціями запису CD і DVD дисків.

iHES206 підтримує запис на основні сучасні DVD та CD диски сьогоднішнього ринку, а також відтворення з дисків Blu-ray, DVD і CD. Привід читає диски BD-R/RE/ROM зі швидкістю 6X (двошарові - 4X). DVD±R може читатися зі швидкістю 16X, DVD±R DL і DVD+RW - 8X, DVD-RW - 6X і DVD-RAM - 12X.

Маючи вже в своєму портфоліо записуючий привід BD, а також внутрішній і зовнішній BD-ROM, Lite-On твердо вирішили підтримати зростаючий попит на продукти, що підтримують формат Blu-ray.

iHES206 оснащена технологією LightScribe, яка дозволяє користувачам записувати будь-яку артистично створений запис на диску CD чи DVD, що підтримують дану технологію. Для початку необхідно записати дані на відповідній стороні, а потім повернути диск, ввести його в привід і нанести створену раніше етикетку, текст або фотографію. Технологія LightScribe виключає використання принтерів, маркерів або наклейок, а також створює акуратний і професіональний вигляд зробленому Вами творінню. Диски CD і DVD, що підтримують LightScribe широко розповсюджуються на ринку в різнокольорових виконаннях.

Привід iHES206 з’явиться в продажу на початку листопаду 2008 року, їх вартість становитиме близько 139 Євро.









Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.