Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Sharp представляє прекрасну різноманітність LCD-телевізорів: широкий вибір за розміром, функціональністю і кольором - 20 Січня 2010 - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Раздел: Комп'ютери

Sharp представляє прекрасну різноманітність LCD-телевізорів: широкий вибір за розміром, функціональністю і кольором

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 29.04.2024

Sharp представляє прекрасну різноманітність LCD-телевізорів: широкий вибір за розміром, функціональністю і кольором
09.12.2008

Корпорація Sharp представила нову лінійку LCD-телевізорів сімейства AQUOS – серію AQUOS DX, яка поєднує в собі передові технологій у сфері LCD і розробок ще одного, ключового для Sharp, напрямку – Blu-ray.

У кожному телевізорі нової лінійки вбудований пристрій запису Blu-ray, що дозволяє програвати Blu-ray - і DVD-диски і записувати відео високої чіткості на Blu-ray-диски. Перші моделі цієї серії з’являться в трьох колірних варіантах (темно-червоний, чорний, срібний) і з розмірами екрану від 26 до 52 дюймів на ринках Японії і США.
Повний набір функцій в одному телевізорі

Корпорація Sharp пропонує LCD-телевізори сімейства AQUOS з підтримкою Full HD, з інтегрованим HDTV-тюнером і вбудованим жорстким диском.

Завдяки ергономічному дизайну всі незручності від великої кількості кабелів у вітальні залишилися у минулому. Великий вибір інтерфейсів, використовуваних в даних моделях телевізорів, дозволяє їм працювати з будь-яким сумісним з телевізором периферійним пристроєм, доступним на даний момент.

LCD-телевізор серії AQUOS DX з вбудованим пристроєм запису Blu-ray надає користувачеві абсолютно новий вигляд телевізійних розваг.

На додаток до класичної ТБ-програми у користувачів з’явилася можливість формувати власну програму розваг, яку можна дивитися в будь-який слушний час.

Протягом запису і програвання відео цифровий тюнер Digital W Tuner дозволяє записувати програми під час перегляду телевізора, а стандарт MPEG-4 - H.264/avc (Advanced Video Coding) - забезпечує 5Х розширений стандарт відеозапису високої чіткості, який зберігає оригінальну якість відео.

Індивідуальність стає трендом

Корпорація Sharp приділяє велику увагу різноманітності продукції: величезний вибір ТБ з різними розмірами екрану і в різних колірних варіаціях, які створені для широкого кола цільової групи, свідчать про те, що Sharp йде в ногу з даним трендом. LCD-телевізори серії AQUOS DX представлені в шести різних розмірах: споживач може вибрати модель з діагоналлю 26, 32, 37, 42, 46 або 52 дюймів, а потім вибрати колір з двох або трьох варіантів - темно-червоний, чорний, срібний (залежно від моделі). Настільки широкий вибір відображає намір корпорації Sharp слідувати направленій на індивідуальність тенденції в суспільстві, яка знайшла своє відображення і у сфері споживчої електроніки.

В ногу з «зеленими» технологіями

Корпорація Sharp не забуває про екологічність своєї продукції, включаючи LCD-телевізори. Споживаючи всього лише 0,1 Вт в режимі очікування, LCD-телевізори серії AQUOS DX відрізняються особливою економністю: у робочому режимі найменша модель споживає 130 Вт, що в річному перерахунку відповідає 130 кВт. Крім того, оптимізовані, екологічні технічні характеристики LCD-телевізорів корпорації Sharp відображують її основні принципи: дотримання заходів по захисту довкілля і стійкий розвиток.

Спочатку планується, що нова серія з’явиться на ринках Японії і США. У Японії нові телевізори вже доступні з 20 листопада 2008г. Можливість постачань даної продукції на ринки Європи знаходятся на стадії розгляду.







Другие новости на эту тему:

    Ифнормер
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.