Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Політика - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Політика
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Розвиток тристоронньої газової кризи, схоже, незабаром перейде до нової стадії - судової. З усіх сторін щосили лунають не лише заклики подати до суду на ініціаторів газового протистояння, але й конкретні заяви про судові позови як про вже здійснений факт.

Російський "Газпром" вже подав позов до Арбітражного інституту Торгової палати Стокгольма у зв'язку з діями України. Російський монополіст вважає, що Україна не виконує своїх зобов'язань із транзиту російського газу в країни Європи і вимагає зобов'язати НАК "Нафтогаз України" забезпечити транзит російського газу в Європу територією України.


"В рамках цього позову "Газпром" просить суд вжити у максимально короткі терміни забезпечувальних заходів, для заборони "Нафтогазу України" вживати будь-які дії, спрямовані на скорочення транзиту російського газу в Європу", - пояснив суть претензій голова "Газпрому" Олексій Мілле ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Для економіки України необхідні інноваційні проекти, які будуть реалізовуватися в умовах нових ринкових відносин. Українська економіка продовжує діяти відповідно до пріоритетів радянських часів, а українські "наукові дива" і досягнення переважно застосовуються і реалізовуються за кордоном. Носії цих необхідних для держави знань також залишають межі України. Про те, які загрози для держави виникають у такій ситуації, в інтерв'ю кореспондентові ЛІГАБізнесІнформ розповів заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко.

Українська економіка без наукових "див" приречена стати сировинною базою і додатковим сектором розвинених держав. Я вважаю, що необхідно провести комплексну реалізацію програми із впровадження досягнень науки в реальну економіку. Розробки існують, і їх необхідно якісно застосовувати. 


Які основні проблеми розвитку науки в Україні?


Наша система організації ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Президент України Віктор Ющенко вирушив у середу, 14 січня, з робочим візитом до Польщі. Під час візиту глава української держави обговорив з польськими представниками питання двосторонньої співпраці у політичній, торгово-економічній, енергетичній і культурній сферах.

В.Ющенко, зустрівся зі своїм польським колегою Лехом Качиньським у місті Вісла. Також пройшла спільна прес-конференція глав двох держави.

Не обійшлося і без газових питань. Обидва президенти зв'язалися у телефонному режимі з головою Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу. В.Ющенко ще раз проінформував Жозе Мануеля Баррозу про готовність української газотранспортної системи до транзиту всіх законтрактованих об'ємів газу для європейських споживачів. За словами Президента України, головною причиною н ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Запропонувавши провести саміт країн-споживачів російського газу у Москві, Росія підтвердила, що ключі від безпрецедентної енергетичної кризи, що відбилася на Європі, знаходяться у Кремлі, - пише зарубіжна преса. ЄС переглядає енергетичну стратегію: газова безвихідь довела її неспроможність.

Британська газета "The Times" коментує газову кризу дуже їдко. Стаття розміщена під заголовком "Майстер-клас від Володимира Путіна: "Як втрачати друзів і налаштовувати проти себе сусідів". 

Політика В.Путіна щодо газової кризи - чисте безумство, стверджує оглядач. "Путін знайшов ефективний спосіб перетворити гіпотетичну зону впливу Росії у зону країн, які плекають до Росії недовіру чи навіть ненависть і терміново вигадують, яким чином зменшити залежність від неї", - пише автор. 

У суперечці і Росія, і Україна неправі, але Росія неправа більшою мірою, стверджує видання. Українські лідери дійсно не ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв у четвер запропонував зібрати саміт глав держави і урядів, які отримують газ з Росії або є транзитними державами. Захід передбачається провести у Москві у суботу, 17 січня.

"Запрошую вас взяти участь у цій зустрічі. Вважаю, що як мінімум під час цього саміту можна було б розглянути два питання. По-перше, спробувати покласти край цьому конфліктові, сприяти прийняттю Україною необхідних технологічних рішень. А, по-друге, розглянути питання щодо запобігання подібним конфліктам у майбутньому, маючи на увазі те, що ми не повинні ставати заручниками політичної ситуації, що складається в інших державах", - сказав Д.Медведєв на зустрічі із главами уряду Болгарії, Молдови і Словаччини - Сергієм Станішевим, Зінаїдою Гречаной і Робертом Фіцо. 


"Україна як держава, що прагне до єдності і нормальних повноцінних відносин з Євросоюзом, до вибуд ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Тривала газова суперечка між Україною і Росією продовжує набирати обертів. Вихідними Москва і Київ збираються вкотре обговорити ситуацію, що склалася, незважаючи на те, що вже багато що було сказано один одному.

Запропонувавши провести саміт країн-споживачів російського газу у Москві, Росія підтвердила, що ключі від безпрецедентної енергетичної кризи, що відбилася на Європі, слід шукати у Кремлі.

Російський "Газпром" вже подав позов до Арбітражного інституту Торгової палати Стокгольма у зв'язку з діями України. Російський монополіст вважає, що Україна не виконує своїх зобов'язань з транзиту російського газу в країни Європи і вимагає зобов'язати НАК "Нафтогаз України" забезпечити транзит російського газу в Європу територією України.

"Треба вже сьогодні поса ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

відносини з Росією та Україною, якщо газова криза не вирішиться найближчим часом. Про це заявив у п'ятницю офіційний представник Єврокомісії Йоханнес Лайтенбергер.

Як передає "Ехо Москви", Й.Лайтенбергер відзначив, що у світлі запланованих цими вихідними консультацій щодо вирішення газового конфлікту Москва і Київ мають останню можливість показати, що вони серйозно налаштовані на вирішення кризової ситуації. 

"Комісія вірить, що зустріч надасть останній і найкращий шанс для Росії і України продемонструвати, що вони серйозні у намірі вирішити цю дискусію. Газ має надходити. Це - тест, чи є вони партнерами, яким можна довіряти", - сказав він.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗаступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв допускає проведення провокацій з боку Росії в газотранспортній системі України. 

Про це він повідомив на прес-конференції. 

"Я хотів би застерегти насамперед Російську Федерацію від будь-яких провокацій і дій, які можуть створити технічні або технологічні проблеми для нормального функціонування ГТС. Я не виключаю, що й тут будуть спроби якоюсь мірою зашкодити технічно й технологічно функціонуванню нашої ГТС", - сказав він. 

При цьому Єлісєєв вважає, що ціна на газ для України не встановлена через відсутність політичної волі в російської сторони. 

Як повідомляло агентство, Президент Віктор Ющенко обіцяє всебічну допомогу України експертам від Європейського Союзу й Росії з контролю транзиту російського газу в країни Європи. 

9 січня перша група експертів ЄС прибула в Укр ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗаступник глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний вважає, що Росія спровокувала газовий конфлікт із Україною з метою надання прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко вигоди у внутрішньополітичній боротьбі, у тому числі й на майбутніх виборах Президента. 

Про це сказано в повідомленні прес-служби Секретаріату. 

Безсмертний вважає, що саме Тимошенко відповідає за чергове газове протистояння з Росією. 

На його думку, прем'єр самоусунулася від участі в урегулюванні існуючих непорозумінь у цьому питанні. 

"Тимошенко абсолютно усвідомлено відійшла в тінь, що фактично означає підігрування Москві в її сценарії викручування рук Києву. Тобто під час коли Європа підтримує Україну в газовому протистоянні з Росією, наш прем'єр поводиться як спільник Кремля", - заявляє він. 

Заступник глави Секретаріату прогнозує, що Тимошенко спробує ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
Грабіжник у ніч на 9 січня загинув від вибуху гранати, коли його намагалася затримати свідки того, що сталось, в Одеській області. 

Про це Українським Новинам повідомив представник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області. 

З його слів, у Котовський райвідділ міліції надійшло повідомлення від оператора залу ігрових автоматів про те, що близько 00:30 у зал увійшов невідомий чоловік у масці й, погрожуючи гранатою, заволодів грошима в сумі 403 гривні. 

"Зловмисник потім спробував втекти, але на вулиці кілька відвідувачів залу його наздогнали, і почалася бійка, у ході якої граната "Ф-1" вибухнула", - розповів представник. 

У результаті чоловік загинув на місці. 

Співрозмовник агентства стверджує, що в результаті вибуху більше ніхто не постраждав. 

З місця події вилучено викрадені гроші, маска й кільце від гранати. 

Особа загиблого встановлюється. 

Почато розслідування.




« 1 2 3 4 5 6 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.