Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Політика - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Політика
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Президент України Віктор Ющенко від імені суверенної держави заявив, що Україна була, є і буде надійним транзитером газу, і вона не зробила жодного кроку, щоб зупинити поставки газу Європі і Європейському Союзові. 


"Для нас це принципова позиція, оскільки сьогодні багато пліток, необ'єктивної інформації, брехні. Ми виконуємо наші зобов'язання", - заявив глава держави під час прес-конференції у Києві. 


"Ми будемо виконувати повністю свої зобов'язання із забезпечення транзиту газу. Україна не заслуговує негативних оцінок, які лунають у Москві та інших джерелах", - додав В.Ющенко. 


Нагадаємо, сьогодні Європа заявила, що незважаючи на те, що російський "Газпром" після восьмої години ранку за європейським часом почав відновлювати поставки газу в ЄС через Україну, поставки блакитного палива пробуксовують. Як повідомляє чеське інформаційне агентство "CTK" із покликанням на власне джерел ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Верховна Рада продовжила діяльність Тимчасової слідчої комісії з питань перевірки дій Національного банку України в період фінансової кризи. За відповідну постанову N3547 проголосувало 372 народних депутатів.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, відповідно до постанови, дія Тимчасової слідчої комісії продовжується ще на 6 місяців. Крім того, парламент повторно звертається до Президента з вимогою негайно внести подання на звільнення Володимира Стельмаха з посади глави НБУ і запропонувати Верховній Раді нову кандидатуру на цю посаду.


Керівник комісії Юрій Полунєєв пояснив, що ситуація на валютному ринку погіршується і після постанови за результатами попереднього звіту комісії, яка визнала роботу НБУ незадовільною.


Ю.Полунєєв також звернув увагу на те, що зараз Нацбанк ігнорує норму Закону про Держбюджет на 2009 рік, згідно з якою обсяги і порядок рефінансування комерційних банків ма ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

На газовому конфлікті близькі до уряду структури могли заробити близько $1,4 млрд. Про це заявив лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль. За його словами, ці кошти "могли стати грандіозним системним хабарем українському Прем'єр-міністрові за створення міжнародного газотранспортного консорціуму і фактичну здачу української ГТС Росії".


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі "Єдиного центру", саме таке рішення російська влада нібито була готова реалізувати за посередництва "одного з головних ідеологів" Юлії Тимошенко - Віктора Медведчука. "Росія планувала виділити 7 млрд. кубометрів газу за ціною $250 приватній структурі з Швейцарії, яка пов'язана з Медведчуком і Бакаєм (Ігор Бакай, у 1998-2000 роках - голова НАК "Нафтогаз України", зараз перебуває у розшуку - ред. ), для подальшої реалізації європейським споживачам за ціною $450", - сказав він.


"Протягом останнього року Тимошенко вела активну інформаційну кампанію із усунення посередників в газових схемах. Вия ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Економічно обґрунтована ціна на російський газ для України складає близько $200. Про це заявив Уповноважений Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський. 

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Президента України, українська сторона у переговорному процесі про співпрацю у газовій сфері надала російській стороні кілька варіантів розрахунків ціни на газ і транзитної ставки на основі економічного обґрунтування порівняно з реально існуючими цінами в країнах Центральної і Західної Європи. 

Він наголосив, що при розрахунку, передусім, враховувалися ті країни, які є технічно і географічно близькі до нашої держави за умовами імпорту, транзиту і зберігання газу. При формуванні цінової пропозиції українська сторона виходила з домовленостей, досягнутих президентами України і Росії в лютому 2008 року, підписаного керівниками урядів двох країн Меморандуму і угоди ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Депутатська група "За Україну" не підтримає відставки уряду Юлії Тимошенко. Про це в інтерв'ю журналістам заявив лідер групи, народний депутат від "Нашої України - Народної самооборони" В'ячеслав Кириленко.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, В.Кириленко відзначив, що в групі критично ставляться до діяльності чинного українського уряду і не приховують своїх зауважень до Прем'єр-міністра України.


"Але це не означає, що на догоду зовнішнім силам ми будемо вставляти урядові ніж у спину. Коли йде російсько-українське газове протистояння, українська влада має бути єдиною. Президент, Прем'єр-міністр і Голова Верховної Ради мають говорити в унісон. І тому зараз грати у відставку Кабінету Міністрів, щоб в Москві потішилися, ми не збираємося", - сказав він.


Нагадаємо, 12 січня лідер Партії регіонів і голова її парламентської фракції Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради проект постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України.

... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Верховна Рада України ухвалила закамуфльоване рішення піти на канікули. Про це лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив сьогодні, відкриваючи засідання опозиційного уряду.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, В.Янукович уточнив: "Ми ж чудово розуміємо, що таке робота в округах і в комітетах. Ми нікого не знайдемо ні в комітетах, ні в округах. Поїдуть грітися у теплі краї. Ми це добре розуміємо. І, як то кажуть, їм до лампочки, що тут відбувається в країні зараз". У зв'язку з цим глава опозиційного уряду звернувся до ЗМІ з проханням обнародувати список депутатів, котрі проголосували за те, щоб два тижні замість канікул парламент працював не в пленарному режимі, а в комітетах і округах.


Нагадаємо, представники Партії регіонів наполягали на роботі в пленарному режимі протягом двох наступних тижнів, в тому числі і для того, щоб ще на третьої сесії Верховної Ради розглянути питання про резолюцію недовіри урядові.


Для того, щоб підготувати це п ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Президент України Віктор Ющенко закликав свого російського колегу Дмитра Медведєва забезпечити поставки російського природного газу європейським споживачам. Про це Президент України сказав під час телефонної розмови із Президентом Російської Федерації. 

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Президента України, глава української держави "вкотре закликав свого російського колегу забезпечити постачання російського природного газу європейським споживачам, для чого необхідно закачати в українську газотранспортну систему 330 мільйонів кубометрів газу". 

"У свою чергу Україна гарантує транзит всіх законтрактованих російською стороною і європейськими споживачами обсягів газу своєю територією", - наголосив В.Ющенко. 

Нагадаємо, сьогодні у ВАТ "Газпром" заявили, що Україна як і раніше відмовляється забезпечити транзит російського газу в Європу. У російській компанії відзначили, що сьогодні о 2 ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Кабмін ініціює створення обласних компаній-постачальників на базі державних локальних газопроводів. Про це Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні під час наради з керівниками центральних і місцевих органів виконавчої влади.


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в Управлінні у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату Кабміну, Ю.Тимошенко уточнила: "Уряд ухвалив концептуальне рішення, що на базі державних локальних газопроводів ми будемо створювати обласні компанії, які гарантують доставку газу до споживачів". За її словами, створюватися такі компанії будуть виключно відповідно до законів і Конституції.


При цьому Ю.Тимошенко звернула увагу на те, що власниками локальних газопровідних мереж є не приватні облгази, райгази чи міськгази, а виключно держава. "Газові локальні мережі ніхто нікому не продавав", - нагадала вона.


При цьому Прем'єр-міністр уточнила, що на сьогодні 75% облгазів належать компаніям співвласника "Росукренерго" Дмитра Фірташа, що є порушення ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Сьогодні у Києві може відбутися альтернативний газовий саміт. За даними низки засобів масової інформації, ініціатором проведення заходу саме у столиці України виступила Польща.

Вчора Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв запропонував зібрати саміт глав держави і урядів, які отримують газ з Росії або є транзитними державами. Захід передбачається провести у Москві в суботу, 17 січня. 


Україна, у свою чергу, підтримала пропозицію про проведення саміту, але з умовою. Під час переговорів зі своїм болгарським колегою Сергієм Станішевим Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що саміт щодо газового конфлікту має пройти на нейтральній території. "Ми хотіли б, щоб такий саміт відбувся у столиці якоїсь європейської країни, не втягнутої у конфлікт, щоб мати певну основу для вільних переговорів", - пояснила вона. 


У свою чергу, Президент України Віктор Ющенко вважає за доціль ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Почалося ранкове пленарне засідання Верховної Ради України. У залі зареєструвалося 332 народних депутати. 


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, засідання веде Голова Верховної Ради Володимир Литвин.








« 1 2 3 4 5 6 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.