Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Політика - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Політика
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Почалося ранкове пленарне засідання Верховної Ради України. У залі зареєструвалося 429 народних депутатів.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, засідання веде Голова ВР Володимир Литвин.


Нагадаємо, на своєму сьогоднішньому засіданні ВР збирається подолати вето Президента на Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо мінімізації впливу фінансової кризи на розвиток вітчизняної промисловості". 


Крім того, Рада сьогодні отримає шанс подолати вето на Закон "Про викуп земельних ділянок приватної власності для громадських потреб" (законопроект N0861), на зміни до Закону "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення, на зміни до ст. 14 Закону "Про статус народного депутата України" (щодо участі в роботі тимчасових спеціальних слідчих комісій).

























АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

14 січня 2009 року на порталі ЛІГА.net стартувала масштабна оnline-конференція інтернет-аудиторії та експертного співтовариства "Газове протистояння" (http://gas.liga.net).


На обговорення виносяться питання економічного, політичного та інформаційного протистояння Києва, Москви і країн Європи щодо постачань російського природного газу в Україну та Європу. Зокрема, передбачається обговорити причини протистояння, позиції сторін конфлікту, шляхи виходу і можливі наслідки для України, Росії і європейських споживачів. 


Інформаційне агентство ЛІГАБізнесІнформ пропонує новий для українського Інтернету формат проведення медіа-заходів. Так, питання для обговорення задаватимуть Інтернет-користувачі, а брати участь у дискусії та обговоренні поставлених питань будуть економісти, аналітики, працівники профільних компаній, організацій і державних установ. Список експертів буде постійно розширятися із приєднан ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009


Партія регіонів вимагає зробити наступний тиждень пленарним, щоб звільнити Прем'єр-міністра Юлію Тимошенко. Про таку пропозицію, що пролунала сьогодні на засіданні погоджувальної ради, повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, В.Литвин нагадав, що для того, щоб поставити на голосування проект постанови щодо резолюції недовіри уряду, необхідно чотири дні для розгляду цього питання у комітетах для того, щоб вони змогли сформувати свої питання до уряду і направити у Кабінет Міністрів.


Потім уряд протягом трьох днів має відреагувати на питання депутатів, після чого профільні комітети ВР приймають рішення щодо резолюції недовіри уряду.


В.Литвин відзначив, що таким чином, поставити проект постанови про резолюцію недовіри урядові на голосування завтра неможливо.


На погоджувальній раді було запропоновано два варіанти виходу з ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Президент України Віктор Ющенко не причетний до інциденту, який стався на швейцарському лижному курорті Гштаад. Про це заявила прес-секретар Президента Ірина Ваннікова, коментуючи чутки про те, що В.Ющенко ледве не згорів у Швейцарії.


Як повідомляє "Українська правда", І.Ваннікова заявила, що "Ющенко з 27 грудня 2008 року по 14 січня цього року не перетинав кордон України". За її словами, новорічні свята Президент зустрічав у своїй резиденції в Івано-Франківській області.


Після Нового року через газовий конфлікт В.Ющенко неодноразово переривав відпустку і повертався до Києва, - сказала вона.


Нагадаємо, британська газета "Independent" у своїй статті під заголовком "Швейцарський шале, пожежа і Президент, що перейшов дорогу Путіну" повідомила, що В.Ющенко перед новорічними святами ледве не згорів в орендованому приватному будинку у Швейцарії. Інцидент трапився після півночі 29 груд ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Депутати не хочуть йти на канікули і пропонують проголосувати за пропозицію продовжити роботу протягом двох наступних тижнів. Про це, виступаючи з парламентської трибуни, заявив народний депутат від Партії регіонів Василь Хара.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, у свою чергу, спікер Володимир Литвин повідомив, що об 11:00 проведе погоджувальну раду з керівниками парламентських фракцій, на якій буде обговорюватися ця пропозиція. "Просив би її підтримати", - відзначив він.


Нагадаємо, за планом, у п'ятницю має закінчитися ІІІ сесія Верховної Ради VI скликання. Планувалося, що з міжсесійних канікул депутати повернуться 2 лютого і почнуть роботу у пленарному режимі 3 лютого 2009 року. У грудні за відповідну постанову N3548 про календарний план проведення IV сесії Верховної Ради VI скликання проголосувало 354 парламентарі.






















АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Європейські експерти отримали повний доступ до диспетчерських зал "Газпрому" і "Нафтогазу", і констатували, що газ трубопроводами, за якими вони спостерігають, не йде з Росії. "Це великий крах ілюзій, і не може бути жодного виправдання подальшому затягуванню проблем... Треті країни не виконують своїх зобов'язань перед європейськими підприємствами. Немає ніяких підстав стверджувати, що нібито газ в Євросоюз неможливо постачати", - сказав на брифінгу прес-секретар виконавчого органу ЄС Йоганнес Лайтенбергер.


"Росіяни направили сьогодні вранці (у вівторок - ред.) трохи газу на єдиний пункт (транзиту), потім тиск впав, і більше нічого по трубі не надходить. Жодної молекули газу, як констатували наші спостерігачі, не відправлено на інший пункт транзиту", - сказав представник Єврокомісії Ферран Таррадельяс Еспуні. Взнати про це вдалося після того, як спостерігачів Єврокомісії допустили у диспетчерські зали "Газпр ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

В депутатській групі "За Україну" вважають, що Кабінет Міністрів оголосив війну малому бізнесу. Про це сьогодні, виступаючи з парламентської трибуни, заявила народний депутат від "Нашої України - Народної самооборони" Ксенія Ляпіна.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, К.Ляпіна звернула увагу на прийнятий наприкінці минулого року у першому читанні законопроект, який підвищує ринковий збір у кількадесят разів, що ставить під загрозу існування ринків. Крім того, вона нагадала рішення уряду про те, що платники єдиного податку більше не є платниками ПДВ.


Крім цього, К.Ляпіна вважає, що малий бізнес зачеплять зміни, внесені Кабінетом Міністрів у постанову, дію якої вже зупинив Президент. Відповідно до цих змін, в Україні відновила свою роботу Інспекція реєстрації ліків, яка, за словами народного депутата, насамперед взялася за ліцензування невеликих аптек.




















АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Почалося ранкове пленарне засідання Верховної Ради України. На засіданні головує спікер парламенту Володимир Литвин. 

Засідання парламенту, як очікується, пройде без участі Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яка сьогоднішнього ранку проводить чергове засідання Кабінету Міністрів. 


Нагадаємо, основним парламентським ньюсмейкером вчорашнього дня стала Партія регіонів на чолі з Віктором Януковичем. Зокрема, вчора було оголошено, що 164 народних депутатів-"регіоналів" поставили свої підписи під пропозицією прийняти резолюцію недовіри чинному Кабінету Міністрів. Відповідний проект постанови N3591 було зареєстровано у Верховній Раді. Згідно із документом, за результатами розгляду питання про відповідальність Кабміну за соціально-економічну ситуацію в Україні Верховна Рада має прийняти резолюцію недовіри Кабінетові Міністрів. 


У понеділок на засіданні погоджувальної ради депутати-"регіонали" наполягали на звіті уряду на вчорашньому пленарному засіданні і на го ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Віктор Ющенко перед новорічними святами ледве не згорів в орендованому приватному будинку у Швейцарії. Про це повідомляє британська газета "Independent" у своїй статті під заголовком "Швейцарський шале, пожежа і Президент, що перейшов дорогу Путіну".


Інцидент стався після півночі 29 грудня. На місце пожежі прибула пожежна команда з 55 осіб, проте врятувати двоповерхову будівлю їм не вдалося. На момент їхнього прибуття шале вже палав, а до світанку від нього практично нічого не залишилося.


У селі Калберхьоні почали поширюватися чутки про те, що серед восьми осіб, яким вдалося врятуватися під час пожежі, був і Президент України Віктор Ющенко. Водночас, близький друг власника шале Яноса Люкса розказав, що всі жителі села знають про пожежу, але не можуть точно сказати, хто там був, оскільки цей інцидент покритий "дипломатичним мовчанням".


"Дипломатичні автомобілі прибули, і вони зникли ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

14 січня Верховна Рада України продовжить роботу у пленарному режимі. Засідання парламенту, як очікується, пройде без участі Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яка сьогоднішнього ранком має намір провести чергове засідання Кабінету Міністрів. 


Основним парламентським ньюсмейкером вчорашнього дня стала Партія регіонів на чолі з Віктором Януковичем. Зокрема, вчора було оголошено, що 164 народних депутатів-"регіоналів" поставили свої підписи під пропозицією прийняти резолюцію недовіри чинному Кабінету Міністрів. Відповідний проект постанови N3591 було зареєстровано у Верховній Раді. Згідно із документом, за результатами розгляду питання про відповідальність Кабміну за соціально-економічну ситуацію в Україні Верховна Рада має прийняти резолюцію недовіри Кабінетові Міністрів. 


У понеділок на засіданні погоджувальної ради депутати-"регіонали" наполягали на звіті уряду на вчорашньому пленарному засідан ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.