Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Політика - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Політика
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Фракцію "Наша Україна - Народна самооборона" у Верховній Раді очолив народний депутат Микола Мартиненко. Про таке рішення фракції сьогодні в інтерв'ю журналістам повідомив народний депутат Роман Зварич.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, Р.Зварич також наголосив, що заступники керівника парламентської фракції НУНС не змінилися. Ще одним заступником обрано народного депутата Олександра Третьякова.


Нагадаємо, у грудні керівник фракції "Наша Україна - Народна самооборона" В'ячеслав Кириленко і його заступник Роман Зварич подали у відставку. Спочатку передбачалося, що фракцію очолить екс-міністр закордонних справ Борис Тарасюк.







АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Сьогодні відбудеться зустріч з питань енергетичної безпеки України, Словаччини, Молдови і Польщі на рівні Президента України Віктора Ющенка, Президента Словаччини Івана Гашпаровича, Прем'єр-міністра Молдови Василє Тарлєва і Міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського.

Як повідомляє прес-служба Президента України, початок зустрічі заплановано на 12:00 п'ятниці. За підсумками заходу, орієнтовано о 13.30, очікується прес-конференція учасників зустрічі. 


Раніше повідомлялося, що сьогодні у Києві може відбутися альтернативний газовий саміт. За даними низки засобів масової інформації, зокрема польських, ініціатором проведення заходу саме у столиці України виступила Польща. 


Вчора Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв запропонував зібрати саміт глав держави і урядів, які отримують газ з Росії або є транзитними державами. Захід передбачалося провести у Москві в суботу, 17 ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Президент України Віктор Ющенко вніс на розгляд Верховної Ради подання про призначення Валентина Наливайченка на посаду глави Служби безпеки України. Відповідний проект постанови зареєстровано у парламенті під N3622.


Подання внесено відповідно до п.14 ч.1 ст. 106 Конституції України.


Оголошувати про подання на засіданні Верховної Ради буде заступник глави Секретаріату Президента України – Уповноважений Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Ігор Пукшин.


Нагадаємо, це вже не перше подання Президента про призначення В.Наливайченка главою СБУ. Однак попередні голосування з цього питання українські парламентарі "провалювали". Зараз В.Наливайченко виконує обов'язки керівника СБУ.





АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Передача 16 вертольотів МІ-8 МТ в оренду ЗАТ "Українські вертольоти" відбувалася із використанням корупційних сфер, і парламенту доведеться розслідувати дії чиновників, які перешкоджають поверненню вертольотів у Сухопутні війська. Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки Анатолій Гриценко, коментуючи створення слідчої комісії ВР з цього питання.


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у пресі-офісі А.Гриценка, перебування вертольотів за межами країни завдає економічних збитків Україні і знижує боєздатність армії. "Зараз ніхто не знає, де перебувають ці вертольоти, в якому вони стані. Щодня наша держава втрачає десятки тисяч доларів, і скоро ці гелікоптери для Збройних Сил буде втрачено", - вважає А.Гриценко.


За словами народного депутата Миколи Петрука, внаслідок неповернення вертольотів Україна вже втратила більше $5 млн.


Нагадаємо, гелікоптери було передано в оренду у 2003 році.


Вчора Верховна Рада створила Тимчасову слідчу ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

"Пожежне" голосування БЮТ і Партії регіонів за Закон про імпічмент Президента ще раз підтверджує, що замовникам цього рішення кортить отримати контроль над українською газовою трубою. Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський.


Як повідомляє прес-служба Президента, А.Кислинський нагадав, що три місяці тому фракція БЮТ мала кардинально іншу позицію – 12 жовтня 2008 року вона у повному складі підтримала пропозицію Президента щодо відхилення цього закону. 


"15 січня 2009 року БЮТ знову у повному складі змінив своє рішення, очевидно, відчуваючи гостроту конкуренції за прихильність Кремля, - повідомив А.Кислинський. - Сьогодні фактично немає сумнівів, що керівництво Росії оголосило серед лідерів політичних сил, які підтримали законопроект, "щурячі перегони" на посаду нового Президента нашої держави".


За його словами, відбулося вже, на жаль, традиційне маніпулю ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009


Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, лідер опозиційного уряду Віктор Янукович, секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова, екс-спікер ВР Арсеній Яценюк, голова Ради директорів "Group DF" і співвласник компанії "Росукренерго" Дмитро Фірташ сьогодні зустрінуться у прямому телевізійному ефірі, щоб відповісти на питання: "кому вигідна газова війна між Україною і Росією і про що мовчить уряд". 


Такою є тема екстреного випуску телепрограми "Свобода на "Інтері", яка вийде в ефір сьогодні, 16 січня, о 21:30. 


Під час заходу його учасники збираються також обговорити такі питання: газ як питання національної безпеки та інструмент сучасної війни; чому українська влада не захистила країну, коли її звинувачували у крадіжці газу; хто в Україні зацікавлений у поразці нашої країни в газовій війні. 


Крім згаданих політиків в обговоренні візьмуть участь нар ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Європейська комісія може переглянути відносини з Росією та Україною, якщо газова криза не вирішиться найближчим часом. Про це заявив у п'ятницю офіційний представник Єврокомісії Йоханнес Лайтенбергер.

Як передає "Ехо Москви", Й.Лайтенбергер відзначив, що у світлі запланованих цими вихідними консультацій щодо вирішення газового конфлікту Москва і Київ мають останню можливість показати, що вони серйозно налаштовані на вирішення кризової ситуації. 

"Комісія вірить, що зустріч надасть останній і найкращий шанс для Росії і України продемонструвати, що вони серйозні у намірі вирішити цю дискусію. Газ має надходити. Це - тест, чи є вони партнерами, яким можна довіряти", - сказав він.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Страшний сон - сутичка України з Росією - може стати реальністю. Такий прогноз вивісили на офіційному сайті ЛДПР - партії Володимира Жириновського. На думку авторів прогнозу, незабаром Україна може перестати існувати як держава.


"Америці не до України. І Європі не до України. Європейці розуміють, що наш газ для них кращий наших ракет. Та й суперечності між членами Альянсу настільки сильні, що їхні союзницькі зобов'язання перетворилися в ніщо. НАТО - це рудимент біполярного світу... Але зграя злісних моральних карликів від Буша до Ющенка ще здатна "грюкнути дверима" перед відходом у небуття", - йдеться у статті.


При цьому автори публікації звертають увагу на "три зловісні події", про які чомусь мовчать ЗМІ.


Перша: 27 листопада Буш дозволив Міністру транспорту США здійснювати зі спеціальних державних коштів страхування американських комерційних торгових суден "від втрати або пошкоджень вна ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко бере участь у консультаціях української сторони з Президентом Словаччини Іваном Гашпаровичем, Міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським і Прем'єр-міністром Молдови Зінаїдою Гречаною. Про це сьогодні повідомив журналістам заступник глави Секретаріату Президента Богдан Соколовський.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, при цьому Б.Соколовський повідомив, що зараз тривають консультації Президента України з представниками низки європейських країн щодо вирішення газового конфлікту між Україною і Росією.


Нагадаємо, сьогодні у Києві проходять консультації, що отримали у пресі назву "саміту чотирьох". У переговорах, присвячених питанням енергетичної безпеки України, беруть участь представники Словаччини, Молдови і Польщі.


Раніше повідомлялося, що сьогодні у Києві може відбутися альтернативний газовий саміт. За даними низки засобів масової інформації, зокрема польських, ініціатором проведення заходу с ... Читати далі »

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 17.01.2009

Сьогодні, 14 січня, Кабінет Міністрів України вперше цього року зібрався на засідання. Відпочивши за період новорічних свят, міністри одразу ж взялися вирішувати серйозні державні проблеми.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко прийшла на засідання Кабміну у чорному.

І знову про газ. Ю.Тимошенко пояснила, чому напередодні російський газ "не дійшов" до європейських споживачів. За її словами, Україна зможе здійснити транзит російського газу тільки після виконання Москвою технічних умов.

Крім того, уряд розглянув низку законопроектів, у тому числі про внесення змін до деяких законів України щодо державної таємниці. А також обговорив питання створення Міжгалузевої ради з питань розвитку інформаційного співтов ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.