Розважальний сайт

Вітаю Вас Гость | RSS
Главная Контакты Карта сайта

Скрыть рекламный блок

Силки

Календарь

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Авторизация



Чат

Опрос

Оцените мой сайт


Допомога

Якщо вам подобаеться
цей проект то ви можете
розмістити цю кнопку,
тим самим домоможете
проекту.Просто скопіруйте ниже код.

Популярные тэги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



» Зарег. на сайте
Всего: 93
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
» Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 3
Обычных юзеров: 89
» Из них
Парней: 56
Девушек: 37


Анализ веб сайта

Архів матеріалів - Поздоровлення та привітання на все случаи жизни!
Будьласка натисніть нижще наведену картинку та силку.Зараніє Дякую!




Головна » Архів матеріалів
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ неділю, 11 січня, на знаменитому Олд Траффорд у центральному матчі 21-го туру зійдуться стовпи британського футболу - Манчестер Юнайтед і Челсі. Про прийдешнє епічне протистояння читайте на сторінках uaSport.net.Центральний матч 21-го туру одночасно є одним із ключових у визначенні головних претендентів на боротьбу за звання Чемпіонів Прем'єр-ліги. 

Зараз Челсі на чотири очки поперед діючого Чемпіона Англії, але в МЮ дві гри в запасі. Так що Челсі має реальний шанс відірватися від одного із ключових суперників.
Аналітика: Прем'єр-ліга. Анонс 21-го туру
Аналітика: Серія А. Анонс 18-го туру

МЮ ж у свою чергу, у випадку перемоги може максимально наблизитися до лідера - Ліверпулю.


AP
Дрогба не радий поверненню в лад Ріо Фердінанда




Для гравців МЮ матч важливий не тільки як можливість скоротити відставання від лідерів ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullРосійський екіпаж у складі Олексія Беркута та Антона Ніколаєва, який виступає у класі позашляховиків знятий з сьомого етапу ралі Дакар."Так, нас зняли з перегонів, - розповів Ніколаєв - щоправда, це сталося ще за підсумками позавчорашнього п'ятого етапу. Судді довго вирішували, як підбивати результати цього етапу, адже багато хто закінчив змагання на другому контрольному пункті. Зрештою вирішили скасувати результати заключної ділянки КП2 - фініш. 

Але у нас було багато не взятих контрольних точок на КП1, ось нам і не вистачило цього до попадання в залік. Прикро, адже вчора нас випустили на старт, а потім вже ввечері, після фінішу, ми дізналися про зняття. У будь-якому випадку завтра буде день відпочинку, ми доїдемо до бівуака і там вирішимо, коли поїдемо додому".

У змаганнях залишилися ще сім російських позашляховиків. 
Раніше повідомлялося, що пере ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЗоряний розіграючий захисник Даллас Маверікс Джейсон Кідд зізнався, що хотів би завершити кар'єру в Нью-Йорку.

Джейсон Кідд не виключає можливості підписання контракту з Нью-Йорк Нікс цього літа. 

"Так, чому б і ні? Подивлюсь на такий варіант. Майк Д'Антоні - відмінний тренер. Трохи взнав його цього літа на Олімпіаді", зізнався баскетболіст. 

Присутність Кідда в складі команди може збільшити шанси Нікс на придбання ЛеБрона Джеймса в 2010 році. 

Як відомо, форвард просив керівництво Клівленд виміняти Кідда у Нью-Джерсі перед тим, як той перейшов у Даллас. 

У нинішньому сезоні Кідд провів 35 ігор в майці Далласа, набираючи в середньому за матч 8,6 очка, збираючи по 6,5 підборів і віддаючи 8,3 передачі.

АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ ніч на суботу, 10 січня, в регулярному чемпіонаті відбулися чергові матчі. Вашингтон поступився Коламбус, Баффало за буллітами здолав Рейнджерс, Сент-Луїс на виїзді обіграв Ванкувер та інші результати.

Регулярний чемпіонат 

Вашингтон - Коламбус - 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

0:1 - 09.27 Амбергер (Ворачек, Мето), 0:2 - 38.06 Тютін (Мелотра, Болл), ГБ, 0:3 - 54.51 Болл (Тютін, Мелотра), ГБ

Баффало - Рейнджерс - 2:1 Б (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0)

0:1 - 19.23 Мара (Шестрем, Орр), 1:1 - 36.36 Рой (Стеффорд, Ванек), 2:1 - ШБ Коталик

Едмонтон - Сан-Хосе - 1:4 (1:3, 0:1, 0:0)

0:1 - 07.54 Сетогучі (Бойл, Торнтон), ГБ, 1:1 - 11.15 Гребешков (Кольяно, Вишневські), ГБ, 1:2 - 14.16 Стаубитц (Мюррей, Семенов), 1:3 - 19.24 Марло (Сетогучі, Блейк), 1:4 - 37.05 Марло (Павелські, Сетогучі), ГБ

Ванкувер - Сент-Луїс - 4:6 (2:1, 0:2, 2:3)
... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullФедерація футболу Іспанії (RFEF) оштрафувала форварда Севільї Фредеріка Кануте за демонстрацію майки з написом Палестина, виготовлену на декількох мовах.Федерація відмовилася назвати суму штрафу, але за інформацією іспанських ЗМІ, вона склала дві-три тисячі євро. 

Кануте не став приховувати, що підтримує Палестину в збройному конфлікті з Ізраїлем, що почався 27 грудня минулого року, коли ізраїльська армія завдала перші удари по позиціях ХАМАС у секторі Газа. 

"Я повністю відповідаю за те, що зробив, і санкції мене не хвилюють", - сказав Кануте. 

Малійський форвард Севільї, який є мусульманином, продемонстрував майку з написом Палестина, одягнуту під ігрову футболку, 8 січня під час першого матчу 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Депортіво (2:1). Кануте зробив це на 39-й хвилині, коли забив гол. 

Представник RFEF підкреслив, що гравець Севіль ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullЛегендарний британський коментатор Мюррей Уокер зробив прогноз на сезон-2009 у Формулі-1. Роберт Кубіца і Фернандо Алонсо - його фаворити.

"Запитаєте мене, хто виграє Чемпіонат цього року. Роберт Кубіца на BMW. Це потужна організація, вони роблять класні серійні автомобілі, і я поважаю їх та захоплююся їхніми досягненнями. BMW стане ще кращим"-, заявив Уокер.  

"Renault зробила помилку, не використавши всі шанси, які надавали правила, що стосуються моторів. Але зараз команда все виправила. Гадаю, Renault стане справжньою загрозою, особливо з Фернандо Алонсо за кермом. Адже йому ще є, що доводити", - цитує Мюррея Autosport.  

Раніше пілот Renault Фернандо Алонсо, повертаючись додому з Кенії, потрапив у авіакатастрофу, на щастя, не постраждавши.



АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullІталійський футбольний клуб Сампдорія має намір орендувати в Мілана українського форварда Андрія Шевченка.

Угода про оренду може бути укладена вже в найближчі декілька днів.  

Очікується, що Шевченко виступатиме за Сампдорію до кінця сезону-2008/09. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.  

Зазначимо, що Сампдорія цікавилася можливістю оренди Шевченка ще влітку 2008 року, коли гравець належав лондонському Челсі.  

У чемпіонаті Італії сезону-2008/09 Шевченко провів 11 матчів, при цьому тільки двічі українець виходив у стартовому складі Мілана. У цих 11 зустрічах Шевченко не забив жодного гола.  

Нагадаємо, що саме з італійською Сампдорією 18 лютого зустрінеться харківський Металіст в 1/16 фіналу Кубка УЄФА.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullВідомий американський боксер у надважкій вазі Кевін Джонсон (21-0-1, 8 КО) зробив заяву, в якій виразив готовність стати Чемпіоном світу в 2009 році й зустрітися з будь-яким суперником.

29-річний Кевін Джонсон кинув виклик Миколі Валуєву і Девіду Хею: "Багато хто з так званих експертів говорить про занепад надважкої ваги і відсутність у США перспективних бійців - це повна нісенітниця. В Америці багато молодих і видовищних боксерів, особисто серед яких стою я - Кевін Джонсон".  

Нахвалюючи себе, американець розповів: "Маючи у своєму послужному списку таких хлопців як Брюс Селдон, Дамьєн Вілліс, Террі Сміт і Тимур Ібрагімов, я б уже міг стати претендентом на титул, але натомість шанси надають людям похилого віку, на зразок Рахмана, Холіфілда, Остіна і Берда".  

"У той же час є хлопці на зразок Девіда Хея, який нічого не зробив у цій вазі й уже роз ... Читати далі »
АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullУ суботу, 10 січня, білоруська тенісистка Вікторія Азаренко виграла свій перший у кар'єрі титул.

Вікторія Азаренко отримала перемогу на турнірі серії WTA у Брісбені (Австралія) з призовим фондом 220 тисяч доларів.  

У фіналі вона у двох сетах узяла гору над француженкою Маріон Бартолі - 6:3, 6:1. Матч тривав 1 годину 11 хвилин.  

Це була друга зустріч в очному протистоянні двох тенісисток. Перша, яка відбулася в 2007 році на Відкритому чемпіонаті Австралії, також завершилася перемогою білоруської спортсменки.


АвторАвтор: nest | ДатаДата: 11.01.2009
nullНаставник Ліверпуля Рафаель Бенітес розкритикував тренера МЮ сера Алекса Фергюсона, а також дорікнув англійській футбольній владі у бездіяльності.

Тренер Ліверпуля, котрий наразі очолює турнірну таблицю Прем'єр-ліги, нарікає на те, що багато витівок головного тренера МЮ залишаються безкарними.  

"Свого часу Фергюсон розкритикував суддю Мартіна Аткінсона, а також главу асоціацій арбітрів Кейта Хеккета і залишився безкарним. Це - єдиний тренер в англійській Прем'єр-лізі, якого за такі вчинки не карають", - заявив Бенітес.  

Також Рафаель Бенітес дорікнув наставнику МЮ в тому, що він постійно чинить тиск на суддів.

Іспанського тренера Ліверпуля підтримав відомий у минулому арбітр Грем Полл. 

"Цілком згоден з Бенітесом, - заявив Полл, якого цитує Daily Mail. - Сер Алекс може сказати все, що завгодно, і керівництво англійського футболу, ... Читати далі »
« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 61 62 »


Украинская Баннерная Сеть
    .::Все материалы размещенные на сайте пренадлежат их владельцам и предоставляются исключительно в ознакомительных целях.Администрация ответственности за содержание материала не несет и убытки не возмещает. По истечении 24 часов материал должен быть удален с вашего компьютера.Незаконная реализация карается законами РФ и Украины: "Об авторском и смежном праве". При копировании материала, ссылка на сайт обязательна!::.